Τρίτη, 23 Απριλίου 2024  - 7:05:37μμ
Ακολουθήστε μας:
 • Εργαστείτε μαζί μας

  Αν θέλετε να εργαστείτε στην G.P Arrow Security, στείλτε το βιογραφικό σας στο παρακάτω e-mail και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επαφής:

  Διεύθυνση

  • 28ης Οκτωβρίου, Αγ. Βασίλειος
  • Πάτρα

  Άλλες πληροφορίες

  Στην G.P Arrow Secutiry σεβόμαστε τους ανθρώπους μας, υποστηρίζουμε τις προσπάθειές τους και εργαζόμαστε με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε όλοι οι άνθρωποί μας (Φύλακες, αρχιφύλακες-επόπτες, διοικητικά και διευθυντικά στελέχη) να είναι υπερήφανοι που εργάζονται στην G.P Arrow Security. Θέλουμε να είναι ικανοποιημένοι με όλα όσα προσφέρουν και όλα όσα λαμβάνουν από την εργασία τους.

  Προϋπόθεση είναι η σκληρή προσπάθεια, η σωστή συμπεριφορά και η υγειής αντίληψη. Στεκόμαστε πάντοτε δίπλα στους συνεργάτες μας, είμαστε σύμμαχοι σε όλες τις πράξεις τους, ακόμα και στα λάθη τους. Θέλουμε να έχουμε το κίνητρο να προάγουμε τους συνεργάτες μας σε ανώτερες θέσεις, αφήνοντας έτσι χώρο για την πρόσληψη νέων.

  Σκοπός μας είναι να προσλαμβάνουμε ανθρώπους που διαθέτουν ταλέντο, ενέργεια, δέσμευση στην επίτευξη των στόχων και ικανότητα να σκέφτονται πέρα από τα προκαθορισμένα. Εάν είστε ένα δυναμικό άτομο ηλικίας κάτω των 40 ετών, με κατάλληλη επιμόρφωση και ενδιαφέρον για εργασία, τότε ελάτε σε εμάς.

  Φόρμα Επαφής

  Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με (*) απαιτείται να είναι συμπληρωμένα.

  Επικοινωνία

   Πάτρα - Αγ. Βασίλειος

   28ης Οκτωβρίου

   2610622066

   6944536404 / 6936678353

   info@gparrowsecurity.gr

  Ασφαλιστική Κάλυψη

  GPARROW LOGO GRAY1

  Η G.P Arrow Security είναι Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας με μεγάλη αίσθηση ευθύνης.

  Προκειμένου οι συνεργάτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, καλύπτεται με ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης 500.000€ από την W.R. BERKLEY INSURANCE LIMITED.

  Πιστοποίηση ISO - TUV

  H G.P security είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 από την TUV HELLAS με αριθμό πιστοποιητικού Νο 041120003. TUV hellas iso9001 smal4l