Τρίτη, 23 Απριλίου 2024  - 5:24:17μμ
Ακολουθήστε μας:
 • Υπηρεσίες Security

  Φύλαξη αθλητικών διοργανώσεων

  fylaksi athlitikon agonon

  Η βία είναι ένα πρόβλημα κοινωνικό και ο αθλητισμός αποτελεί πρόφαση. Στη G.P Arrow Security, δηλώνουμε τη βούλησή μας να θωρακίσουμε τα ελληνικά γήπεδα και να εγγυηθούμε την ασφάλεια των αγώνων.

  Η εταιρεία μας χαίρει εμπιστοσύνης μεγάλων αθλητικών συλλόγων, και μπορεί να παρέχει φύλαξη στους εντός έδρας αγώνες αλλα και την συνοδεία των αποστολών στα εκτός έδρας παιχνίδια.

  Επίσης αναλαμβάνουμε με μεγάλη υπευθυνότητα, τη συνοδεία παικτών και προπονητών, με απόλυτη ασφάλεια.

  Οι φύλακες μας, με την απαραίτητη πιστοποίηση και άρτια εκπαίδευση, είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση με αποτελεσματικότητα και ψυχραιμία.

   

   

   

   

  Εκτός από φύλαξη γηπέδων, η G.P Arrow Security αναλαμβάνει την ασφαλή διεξαγωγή κάθε είδους αθλητικής διοργάνωσης.

  Μια από τις σημαντικές διοργανώσεις που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, είναι οι αγώνες kart P.I.C.K. (Patras International Circuit for Kart) που πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης της Πάτρας και προσελκύουν επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, λόγω της μεγάλης ιδιαιτερότητας που παρουσιάζει το συγκεκριμένο αθλητικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός, που εκτός από τους αγώνες ταχύτητας, συνοδεύεται από εντυπωσιακά show μηχανοκίνητου αθλητισμού και μοναδικές συναυλίες.

  Αν αναζητάτε μια οργανωμένη, σύγχρονη & πιστοποιημένη εταιρεία φυλαξης, η G.P Arrow Security αποτελεί μια επιτυχημένη επιλογή για εσας.

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εξηγήστε μας τις ανάγκες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνία

   Πάτρα - Αγ. Βασίλειος

   28ης Οκτωβρίου

   2610622066

   6944536404 / 6936678353

   info@gparrowsecurity.gr

  Ασφαλιστική Κάλυψη

  GPARROW LOGO GRAY1

  Η G.P Arrow Security είναι Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας με μεγάλη αίσθηση ευθύνης.

  Προκειμένου οι συνεργάτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, καλύπτεται με ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης 500.000€ από την W.R. BERKLEY INSURANCE LIMITED.

  Πιστοποίηση ISO - TUV

  H G.P security είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 από την TUV HELLAS με αριθμό πιστοποιητικού Νο 041120003. TUV hellas iso9001 smal4l