Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024  - 3:31:57πμ
Ακολουθήστε μας:
 • Υπηρεσίες Security

  Φύλαξη πολιτιστικών διοργανώσεων - events

  politistiki diorganosi 2

  Αναθέτοντας στην G.P Arrow security την ασφάλεια του πολιτιστικού event που διοργανώνετε, μπορείτε να προχωρήστε άφοβα στην οργάνωση και εκτέλεση κάθε επιθυμίας σας.

  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την επιτήρηση και φύλαξη κάθε διοργάνωσης, είτε πρόκειται για καλλιτεχνική, πολιτιστική ή ακόμη και κάποιας κοινωνικής σας εκδήλωσης, με έμπειρο και σωστά καταρτισμένο προσωπικό.

  Ο τομέας των πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι μία μεγάλη πρόκληση για οποιαδήποτε εταιρεία security. Η οργάνωση που απαιτείται είναι μεγάλη και η λίστα των υπηρεσιών που οφείλει να παράσχει μια εταιρεία security, ακόμα μεγαλύτερη.

  Οι υπηρεσίες που παρέχει η G.P Arrow Security σε αυτά τα events, δεν είναι μόνο αυτά που βλέπει ο κόσμος με μια γρήγορη ματιά. αλλά πολλά περισσότερα. Εκτός από τον έλεγχο των εισερχομένων, και τα access points για τους χώρους που δεν επιτρέπεται η είσοδος του κοινού, η προσοχή μας βρίσκεται περισσότερο στο πλήθος και τις αντιδράσεις του. Η ροή του κόσμου, η πυκνότητα των θεατών και η δυναμική που δημιουργείται, αποτελούν τα κριτήρια για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε κατάστασης. Ένα σχέδιο ασφαλείας έχει ως στόχο την αξιοποίηση αυτών των στοιχείων και την εφαρμογή των σεναρίων αντιμετώπισης μίας κατάστασης - σε πρώτη φάση προληπτικά. Η πρόκληση για εμάς είναι να προλάβουμε και όχι να δείξουμε τη "δύναμή" μας με κατασταλτικά μέτρα.

  Η G.P Arrow Security  παρέχει προσωπικό και υπηρεσίες σε αρκετούς οργανισμούς που εμπλέκονται στην διοργάνωση πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων. Είναι πεποίθησή μας ότι η εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού μας είναι το κλειδί της επιτυχίας στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας.

  H G.P Arrow Security  αναλαμβάνει τη φύλαξη:

  • Φεστιβάλ
  • Εκδηλώσεων Τέχνης και Πολιτισμού
  • Συναυλιών σε ανοικτό ή κλειστό χώρο
  • Επίσημων εκδηλώσεων

  Οι εκπρόσωποί μας είναι επιλεγμένοι έτσι ώστε να ταιριάζουν στο ύφος της εκδήλωσής σας και πάντα λαμβάνοντας υπ’όψιν τις ικανότητές τους στις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία και την διαχείριση κρίσεων, ενώ οι υπεύθυνοι της G.P Arrow Security είναι πάντα διαθέσιμοι να παρευρεθούν σε συναντήσεις και ενημερώσεις πριν από την διεξαγωγή των εκδηλώσεών σας και να συνεργαστούν με τις Τοπικές Αρχές ώστε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ασφάλεια για τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωσή σας.

  Αν αναζητάτε μια οργανωμένη, σύγχρονη & πιστοποιημένη εταιρεία φυλαξης, η G.P Arrow Security αποτελεί μια επιτυχημένη επιλογή για εσας.

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εξηγήστε μας τις ανάγκες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνία

   Πάτρα - Αγ. Βασίλειος

   28ης Οκτωβρίου

   2610622066

   6944536404 / 6936678353

   info@gparrowsecurity.gr

  Ασφαλιστική Κάλυψη

  GPARROW LOGO GRAY1

  Η G.P Arrow Security είναι Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας με μεγάλη αίσθηση ευθύνης.

  Προκειμένου οι συνεργάτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, καλύπτεται με ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης 500.000€ από την W.R. BERKLEY INSURANCE LIMITED.

  Πιστοποίηση ISO - TUV

  H G.P security είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 από την TUV HELLAS με αριθμό πιστοποιητικού Νο 041120003. TUV hellas iso9001 smal4l