Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024  - 2:36:51πμ
Ακολουθήστε μας:
 • Υπηρεσίες Security

  Φύλαξη επαγγελματικών χώρων

  Φύλαξη επαγγελματικών χώρων - Πάτρα - Security

  Η GP Arrow Security παρέχει επαγγελματίες φύλακες σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις , κτηριακές εγκαταστάσεις , εμπορικά κέντρα , χώρους εκδηλώσεων κ.α . Οι φύλακες εκπαιδεύονται για  να παρέχουν  στο μέγιστο τις υπηρεσίες ασφάλειας, διακρίνονται για τον  επαγγελματισμό τους , την ευγένεια και τη διάθεση εξυπηρέτησης.

  Έχοντας σαν προτεραιότητα , την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους  πελάτες μας, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκτός από την πλήρη κάλυψη του φυλασσόμενου χώρου, ελέγχουμε και συντονίζουμε την κίνηση,  διευκολύνουμε την πρόσβαση όσων προσεγγίζουν τον φυλασσόμενο χώρο (εργαζόμενοι επισκέπτες κ.α.) και διατηρούμε την τάξη σε εισόδους και εξόδους.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες ασφαλείας επαγγελματικών χώρων, αποσκοπούν κυρίως στην πρόληψη και αφορούν τη φύλαξη της ιδιοκτησίας ακινήτων περιουσιών. Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, οι παρεχόμενες υπηρεσίες ασφαλείας είναι δυνατόν να προσφέρονται για συγκεκριμένες ώρες / περιόδους (π.χ. ώρες γραφείου, αργιών ή διακοπών) ή σε συνεχή εικοσιτετράωρη βάση.

  Οι φύλακες της GP Arrow Security προσέρχονται στην υπηρεσία τους ένστολοι και είναι πάντα κάτοχοι της Ειδικής Άδειας Προσωπικού Ασφαλείας του Ν.2518/97. Με την έναρξη της υπηρεσίας τους, πραγματοποιείται γενικός έλεγχος του φυλασσόμενου χώρου. Κατόπιν γίνεται έλεγχος για κίνδυνο πυρκαγιάς, έλεγχος διαρροών, έλεγχος για τυχόν υπερχειλίσεις και θραύση σωληνώσεων καθώς και έλεγχος των παροχών ρεύματος.

  Ο φύλακας απομακρύνει από τους φυλασσόμενους χώρους άτομα που κινούνται ύποπτα και περιπολεί τους χώρους για πιθανή διάρρηξη, δολιοφθορές και άλλες άνομες πράξεις.

  Καθ’ όλη την διάρκεια της υπηρεσίας του, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού, ώστε να ενημερώνει για την κατάσταση του φυλασσόμενου χώρου και ταυτόχρονα να ενημερώνεται για τα Σήματα των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Συναγερμού, ώστε να επιτυγχάνεται πλήρης και αποτελεσματική φύλαξη του χώρου, καθώς και άμεση αντιμετώπιση οποιοδήποτε έκτακτου ή ύποπτου γεγονότος.

  Κάποιες από τις επιπλέον αρμοδιότητες που μπορεί να αναλάβει η GP Arrow Security κατά την φύλαξη επαγγελματικών χώρων, είναι:

  • Έλεγχος Οχημάτων (Ι.Χ. , Φορτηγών κ.α.) +

   • Καταγραφή στο βιβλίο πύλης του αριθμού κυκλοφορίας και του ονοματεπωνύμου του οδηγού.
   • Μέριμνα για την προτεραιότητα φορτοεκφόρτωσης των φορτηγών και φροντίδα ώστε να απελευθερωθεί ο χώρος φορτοεκφόρτωσης από Ι.Χ. ή διάφορα αντικείμενα που τυχόν ενοχλούν.
   • Απαγόρευση εισόδου και εξόδου φορτηγών οχημάτων εκτός των ωρών λειτουργίας του φυλασσόμενου χώρου και χωρίς τον απαραίτητο φυσικό έλεγχο και έλεγχο των απαραίτητων συνοδευτικών παραστατικών εγγράφων.
   • Ο φύλακας φροντίζει τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία έχουν ελεύθερη διακίνηση και να παρκάρουν στον προκαθορισμένο χώρο στάθμευσης χωρίς να εμποδίζουν τη φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων ή τη λειτουργία του φυλασσόμενου χώρου.
  • Έλεγχος επισκεπτών +

   • Όλοι οι επισκέπτες καταχωρούνται στο βιβλίο πύλης με την ακριβή ώρα εισόδου και εξόδου .
   • Ο φύλακας ενημερώνει τους επισκέπτες σχετικά με τους χώρους που θα επισκεφθούν.
   • Διακριτικός έλεγχος των επισκεπτών και ειδοποίηση του προσώπου που θα επισκεφθούν.
   • Αναλαμβάνει την ευθύνη ώστε τα Ι.Χ. αυτοκίνητα των επισκεπτών να παρκάρονται στους προκαθορισμένους χώρους (πάρκινγκ).
   • Απαγορεύει την είσοδο στα τμήματα παραγωγής και άλλους χώρους περιορισμένης πρόσβασης, εκτός εάν ο επισκέπτης έχει σχετική άδεια ή συνοδεύεται από τους υπευθύνους φυλασσόμενου χώρου.
  • Έλεγχος προσωπικού +

   • Ρύθμιση του παρκαρίσματος των Ι.Χ. του προσωπικού, στους προκαθορισμένους χώρους.
   • Καταγραφή στο βιβλίο πύλης με την ακριβή ώρα εισόδου και εξόδου, των εργαζομένων που προσέρχονται με καθυστέρηση ή χωρίς κάρτα εργασίας, αντίγραφο του οποίου παραδίδεται καθημερινά στον υπεύθυνο ασφαλείας.
   • Επιτρέπει την έξοδο των εργαζομένων κατά την διάρκεια της εργασίας και πριν τελειώσει η βάρδια τους, μόνο εάν παραδοθεί από τον εργαζόμενο έγγραφη άδεια του υπευθύνου βάρδιας. Διαφορετικά το γεγονός καταχωρείται στο βιβλίο πύλης, αντίγραφο του οποίου παραδίδεται καθημερινά στον υπεύθυνο ασφαλείας.
   • Απαγορεύει την είσοδο οποιουδήποτε εργαζόμενου ή μη κατά τις ώρες μη λειτουργίας του φυλασσόμενου χώρου εκτός από τους έχοντες το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης ή ειδική άδεια.
  • 1

  Αν αναζητάτε μια οργανωμένη, σύγχρονη & πιστοποιημένη εταιρεία φυλαξης, η G.P Arrow Security αποτελεί μια επιτυχημένη επιλογή για εσας.

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εξηγήστε μας τις ανάγκες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνία

   Πάτρα - Αγ. Βασίλειος

   28ης Οκτωβρίου

   2610622066

   6944536404 / 6936678353

   info@gparrowsecurity.gr

  Ασφαλιστική Κάλυψη

  GPARROW LOGO GRAY1

  Η G.P Arrow Security είναι Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας με μεγάλη αίσθηση ευθύνης.

  Προκειμένου οι συνεργάτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, καλύπτεται με ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης 500.000€ από την W.R. BERKLEY INSURANCE LIMITED.

  Πιστοποίηση ISO - TUV

  H G.P security είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 από την TUV HELLAS με αριθμό πιστοποιητικού Νο 041120003. TUV hellas iso9001 smal4l