Τρίτη, 23 Απριλίου 2024  - 5:35:47μμ
Ακολουθήστε μας:
 • H G.P Arrow Security

  •  

   GParrow main2
  •  

   DSC00069
  •  

   DSC00065
  •  

   DSC00067

  Ποιοί είμαστε

  Η G.P Arrow Security δραστηριοποιείται ως εταιρεία παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας διαθέτοντας την απαραίτητη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Εδρεύει στο Νομό Αχαΐας στην Πάτρα και στην οδό 28ης Οκτωβρίου  Αγ. Βασίλειος Ρίου.

  Αναλαμβάνει την στατική φύλαξη χώρων , εκθέσεων , καταστημάτων, οργανισμών , διοργανώσεων ( αθλητικών-κοινωνικών ), σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών καθώς και την συνοδεία φυσικών προσώπων ή αντικειμένων . Η επιχείρηση μπορεί να δραστηριοποιηθεί όχι μόνο στην περιοχή των Πατρών αλλά σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια αφού διαθέτει και επικαιροποιεί βάση δεδομένων με φύλακες οι οποίοι είναι κάτοικοι μεγάλων αστικών κέντρων και επιθυμούν να συνεργασθούν μαζί μας.

  Η G.P Arrow Security παρέχει ένστολους φύλακες με ειδική άδεια του Ν. 2518/97 οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία σε φυλάξεις, είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και είναι εξοπλισμένοι με τον απαραίτητο εξειδικευμένο εξοπλισμό σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Ο συνδυασμός των παραπάνω εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον πελάτη, αποτρέποντας απώλειες ενώ παράλληλα συμβάλει στην ομαλή λειτουργία του φυλασσόμενου χώρου.

  Σημαντικά στοιχεία

  • Φιλοσοφία +

   Στόχος της G.P Arrow Security είναι η παροχή υπηρεσιών φύλαξης υψηλού επιπέδου οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του πελάτη. Αυτό επιτυγχάνεται με την συνέπεια και την αξιοπιστία της G.P Arrow Security , στο δυνατότερο χαμηλό κόστος για τον πελάτη χωρίς να υποβαθμίζεται σε καμία περίπτωση η ποιότητα των υπηρεσιών.

   Δυνητικοί πελάτες της επιχείρησης είναι φορείς του Δημοσίου όπως Νοσοκομεία, Δήμοι, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αλλά και ιδιωτικές εταιρείες όπως εργοστάσια, εμπορικά καταστήματα με είδη μεγάλης αξίας ή καταστήματα με μεγάλο αριθμό πελατών.

  • Πιστοποιήσεις +

   Πιστοποιήσεις H G.P Arrow Security, επιδιώκοντας να βελτιώνει συνεχώς την απόδοση της προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015 από το φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS με αριθμό πιστοποιητικού Νο 041120003.
  • Ασφαλιστική κάλυψη +

   Ασφαλιστική κάλυψη Για την G.P Arrow Security, η προσωπική ιδιοκτησία και περιουσία των συνεργατών και πελατών μας είναι ιερή. Και εξίσου ως ιερή εκλαμβάνουμε την υποχρέωση που αναλαμβάνουμε απέναντι τους για την προστασία και φύλαξή της. Ως εκ τούτου, και προκειμένου οι συνεργάτες μας να αισθάνονται απολύτως ασφαλείς, αναλαμβάνουμε την υποχρέωση ασφάλισης σε συνεργασία με την W.R. BERKLEY INSURANCE LIMITED (EUROPE) για τον κίνδυνο Γενικής Αστικής Ευθύνης για ποσά έως 500.000 €.
  • Υπηρεσίες +

   H G.P Arrow Security, αναλαμβάνει με μεγάλη αίσθηση ευθύνης κάθε είδους φύλαξη, όπως φυλάξεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, εκθέσεων, ξενοδοχειακών μονάδων, εργοταξίων, σκαφών αναψυχής, συναυλιών , αθλητικούς αγώνες κ.α. Επίσης αναλαμβάνει υπεύθυνα την συνοδία και προστασία VIP προσώπων.
  • 1

  Η G.P Arrow Security δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προστατεύει αποτελεσματικά εσάς και την περιουσία σας.

  Καλιόπη-Μαρία Κοτρούτσου

  Με εκτίμηση,

  Καλιόπη-Μαρία Κοτρούτσου

  General Manager

  Κάποιοι από τους πελάτες μας

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

  Αν αναζητάτε μια οργανωμένη, σύγχρονη & πιστοποιημένη εταιρεία φυλαξης, η G.P Arrow Security αποτελεί μια επιτυχημένη επιλογή για εσας.

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εξηγήστε μας τις ανάγκες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνία

   Πάτρα - Αγ. Βασίλειος

   28ης Οκτωβρίου

   2610622066

   6944536404 / 6936678353

   info@gparrowsecurity.gr

  Ασφαλιστική Κάλυψη

  GPARROW LOGO GRAY1

  Η G.P Arrow Security είναι Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας με μεγάλη αίσθηση ευθύνης.

  Προκειμένου οι συνεργάτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, καλύπτεται με ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης 500.000€ από την W.R. BERKLEY INSURANCE LIMITED.

  Πιστοποίηση ISO - TUV

  H G.P security είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 από την TUV HELLAS με αριθμό πιστοποιητικού Νο 041120003. TUV hellas iso9001 smal4l