Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024  - 5:24:58πμ
Ακολουθήστε μας:
 • Υπηρεσίες Security

  Φύλαξη συναυλιών

  concert security

  Όταν μιλάμε για μία συναυλία, όπως όλοι καταλαβαίνουμε δεν μιλάμε για διαχείριση 500 και 1000 ατόμων μα για πολλές χιλιάδες άτομα. Τα στελέχη της G.P Arrow Security, είναι εκπαιδευμένα και προετοιμασμένα για την είσοδο τόσου μεγάλου πλήθους στον συναυλιακό χώρο και κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να προκύψει. Και αν ακόμα προκύψει η Εταιρεία μας είναι έτοιμη να το αντιμετωπίσει.

  Είναι πεποίθησή μας ότι η εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με την σωστή μελέτη ασφαλείας του χώρου, είναι το κλειδί της επιτυχίας στην παροχή υπηρεσιών ασφάλειας, για συναυλίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η μελέτη του χώρου γίνεται από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας G.P Arrow Security για την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών, του τεχνικού προσωπικού, των VIP κλπ. Στόχος μας είναι η ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης,  ο δε χώρος της συναυλίας προστατεύεται από έμπειρο προσωπικό που ελέγχει τις κεντρικές εισόδους, τις θέσεις VIP και τη συνοδεία καλλιτεχνών.

  Η Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας και Φύλαξης G.P Arrow Security έχει την τεχνογνωσία και την εκπαίδευση, αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τους κινδύνους, προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης αλλά και οικονομικά ανταγωνιστική τιμολόγηση ώστε να προσφέρει της υπηρεσίες της με τον καλύτερο τρόπο.

  Οι ευθύνες μιας Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας για την φύλαξη μεγάλων συναυλιακών χώρων είναι συνοπτικά:

  • Η ασφάλεια του πλήθους
  • Η ασφάλεια των εγκαταστάσεων, ειδικά αν αυτές είναι σε περιοχή μη ασφαλείς, με αυξημένη εγκληματικότητα.
  • Η ασφάλεια του χώρου στάθμευσης, αν ο συναυλιακός χώρος διαθέτει.
  • Η ιδιωτικότητα αλλά και η ασφάλεια των διάσημων μουσικών ή εκτελεστών.
  • Η διαχείριση του πλήθους
  • Η φύλαξη χώρων που δεν δύναται να εισέρχεται μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό
  • Η ασφάλεια των εκδοτηρίων εισιτηρίων
  • Η φύλαξη ακριβών οπτικοακουστικών μέσων και μουσικών .
  • Ο έλεγχος αλλά και η ελεύθερη είσοδος τεχνικών και εργατών που εργάζονται για την λειτουργία και προετοιμασία της εκδήλωσης.

  Στις υπηρεσίες ασφαλείας που προσφέρουμε, περιλαμβάνονται η Εποπτεία Χώρου και η Φύλαξη Εισόδου.

  Η G.P. Arrow Security,  παρέχει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για εποπτεία και φύλαξη εισόδου. Όλοι μας οι φύλακες είναι επιλεγμένοι με βάση τις ικανότητές τους στις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία και την διαχείριση κρίσεων.
  Οι φύλακες μας είναι ευγενικοί, προσιτοί και φιλικοί κάτι πολύ σημαντικό για την συγκεκριμένη υπηρεσία καθώς οι Υπεύθυνοι Εισόδου είναι εκείνοι με τους οποίους έρχεται σε πρώτη επαφή ο κόσμος.

  Αν αναζητάτε μια οργανωμένη, σύγχρονη & πιστοποιημένη εταιρεία φυλαξης, η G.P Arrow Security αποτελεί μια επιτυχημένη επιλογή για εσας.

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εξηγήστε μας τις ανάγκες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνία

   Πάτρα - Αγ. Βασίλειος

   28ης Οκτωβρίου

   2610622066

   6944536404 / 6936678353

   info@gparrowsecurity.gr

  Ασφαλιστική Κάλυψη

  GPARROW LOGO GRAY1

  Η G.P Arrow Security είναι Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας με μεγάλη αίσθηση ευθύνης.

  Προκειμένου οι συνεργάτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, καλύπτεται με ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης 500.000€ από την W.R. BERKLEY INSURANCE LIMITED.

  Πιστοποίηση ISO - TUV

  H G.P security είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 από την TUV HELLAS με αριθμό πιστοποιητικού Νο 041120003. TUV hellas iso9001 smal4l