Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024  - 2:45:58πμ
Ακολουθήστε μας:
 • Υπηρεσίες Security

  Προσωποφυλάξεις - VIP

  vip prostasia

  Η εταιρεία μας, G.P Arrow Security μπορεί να προσφέρει ασφάλεια υψηλού επιπέδου, καθώς διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας που με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα μπορεί  να  παρέχει ασφάλεια και συνοδεία  (V.I.P.).

  Οι V.I.P. προσωποφυλάξεις είναι στην εποχή μας αναγκαίες, καθώς οι εγκληματικές ενέργειες συνεχώς αυξάνονται ενώ τα κρούσματα που καταγράφονται είναι ολοένα και πιο βίαια.

  Οι κοινωνικές ομάδες οι οποίες κινδυνεύουν περισσότερο είναι οι επιχειρηματίες, οι πολιτικοί, οι ηθοποιοί, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων και άλλων ομάδων που συμπεριλαμβάνουν πολύ σημαντικά πρόσωπα.

  Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις αυστηρά τηρούμενες διαδικασίες για την ασφάλεια (V.I.P.), όπως η εκτίμηση των κινδύνων από επιτόπου επίσκεψη ειδικής ομάδας μας στους χώρους που θα παρευρεθεί το φυλασσόμενο πρόσωπο, καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες προστασίας του.

  Σας περιφρουρούμε από απειλές και κινδύνους, σας απομακρύνουμε από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες των δημοσιογράφων όταν το επιθυμείτε, επιλέγουμε εναλλακτικές διαδρομές, σχεδιάζουμε τις επισκέψεις σας σε εμπορικό κέντρο για μια ημέρα ξεκούρασης και shopping, εξασφαλίζοντας έτσι την προσωπική και οικογενειακή σας ηρεμία και γαλήνη.

  Το προσωπικό της εταιρίας μας χαρακτηρίζεται από:

  • Ειδική εκπαίδευση και άπταιστη ομιλία της Αγγλικής γλώσσας.
  • Ειδίκευση στην φύλαξη και την μεταφορά επιχειρηματιών, καλλιτεχνών, αθλητών, συμμετεχόντων σε συνέδρια και άλλων προσώπων.
  • Είναι κάτοχοι της ειδικής άδειας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

  Αν αναζητάτε μια οργανωμένη, σύγχρονη & πιστοποιημένη εταιρεία φυλαξης, η G.P Arrow Security αποτελεί μια επιτυχημένη επιλογή για εσας.

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εξηγήστε μας τις ανάγκες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνία

   Πάτρα - Αγ. Βασίλειος

   28ης Οκτωβρίου

   2610622066

   6944536404 / 6936678353

   info@gparrowsecurity.gr

  Ασφαλιστική Κάλυψη

  GPARROW LOGO GRAY1

  Η G.P Arrow Security είναι Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας με μεγάλη αίσθηση ευθύνης.

  Προκειμένου οι συνεργάτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, καλύπτεται με ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης 500.000€ από την W.R. BERKLEY INSURANCE LIMITED.

  Πιστοποίηση ISO - TUV

  H G.P security είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 από την TUV HELLAS με αριθμό πιστοποιητικού Νο 041120003. TUV hellas iso9001 smal4l