Τρίτη, 23 Απριλίου 2024  - 5:54:30μμ
Ακολουθήστε μας:
 • Υπηρεσίες Security

  Φύλαξη κατοικιών

  fylaksi katoikias

  Η αποτροπή ανθρωπογενών και φυσικών κινδύνων είναι προαπαιτούμενο εξασφάλισης της ιδιωτικής ζωής και βασική επιδίωξη όλων μας. Στην G.P Arrow Security διαθέτουμε και επιλέγουμε μαζί με τον πελάτη, τα τεχνικά μέσα που απαιτούνται, και το εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες του ιδιωτικού βίου, με σεβασμό στο απαραβίαστο της προσωπικής του ζωής.

  Η εταιρία μας αναλαμβάνει την φύλαξη κατοικιών, μονίμων ή εξοχικών, η φύλαξη των οποίων γίνεται είτε από ένστολους άντρες ασφαλείας, είτε από φύλακες σε πολιτική περιβολή, ανάλογα με τις απαιτήσεις της περίστασης και της επιθυμίας του πελάτη.

  Στόχος μας είναι ο έλεγχος και η καταγραφή επισκεπτών, η αποτροπή δολιοφθορών και η απομάκρυνση ανεπιθύμητων ατόμων.

  Οι άνδρες της G.P Arrow Security, ουδέποτε και για κανένα λόγω δεν αποχωρούν από την φρούρηση εκτός και αν λάβουν εντολή από τον επικεφαλής.
  Κατά την άσκηση των καθηκόντων τους είναι σοβαροί , προσεκτικοί, παρατηρητικοί και πάντα σε ετοιμότητα, η δε συμπεριφορά τους προς τρίτους, χαρακτηρίζεται από ευγένεια, θάρρος και αποφασιστικότητα.

  Εκτελούν εις το ακέραιο όλα τα καθήκοντά που νομίμως τους έχουν ανατεθεί, σύμφωνα με τις καθορισθείσες διαδικασίες, εξαντλώντας την ενεργητικότητα και την επιμέλεια τους, για την όσο το δυνατόν καλύτερη άσκηση των καθηκόντων τους.

  Οι φύλακες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι ώστε:

  • Σε περίπτωση πυρκαγιάς να προβαίνουν σε ψύχραιμη και οργανωμένη εκκένωση της οικίας και σε κατάσβεση της πυρκαγιάς, καλώντας ταυτόχρονα τον επόπτη ασφαλείας και την πυροσβεστική.
  • Σε περίπτωση που κάποιο άτομο χρήζει πρώτων βοηθειών, να δίνουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, καλώντας ταυτόχρονα επόπτη ασφάλειας και ΕΚΑΒ.

  Όλα τα παραπάνω, καθιστούν την ασφάλεια σας ουσιαστική και όχι τυπική.

  Αν αναζητάτε μια οργανωμένη, σύγχρονη & πιστοποιημένη εταιρεία φυλαξης, η G.P Arrow Security αποτελεί μια επιτυχημένη επιλογή για εσας.

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εξηγήστε μας τις ανάγκες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνία

   Πάτρα - Αγ. Βασίλειος

   28ης Οκτωβρίου

   2610622066

   6944536404 / 6936678353

   info@gparrowsecurity.gr

  Ασφαλιστική Κάλυψη

  GPARROW LOGO GRAY1

  Η G.P Arrow Security είναι Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας με μεγάλη αίσθηση ευθύνης.

  Προκειμένου οι συνεργάτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, καλύπτεται με ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης 500.000€ από την W.R. BERKLEY INSURANCE LIMITED.

  Πιστοποίηση ISO - TUV

  H G.P security είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 από την TUV HELLAS με αριθμό πιστοποιητικού Νο 041120003. TUV hellas iso9001 smal4l