Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024  - 5:52:59πμ
Ακολουθήστε μας:
  • Υπηρεσίες Security

    Φύλαξη συνεδριακών χώρων

    conference

    Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την υλικοτεχνική υποστήριξη και υποδομή, μας δίνει τη δυνατότητα να αναλάβουμε την ασφάλεια των συνεδριακών χώρων, για τη φύλαξη των συνεδρίων. Στην G.P Arrow Security, μελετούμε το χώρο και τις συνθήκες και σχεδιάζουμε project plan για τον ασφαλή απεγκλωβισμό και μεταφορά των συνέδρων σε ελεγχόμενο χώρο, όποτε οι συνθήκες το απαιτούν (π.χ. ατύχημα, τρομοκρατική επίθεση, εμπρησμός, πυρκαγιά, φυσική καταστροφή, κ.ά.).

    Έχοντας γνώση πόσο σημαντική θεωρείται η ασφάλεια για εσάς, αλλά και τους συμμετέχοντες στο συνέδριο που προετοιμάζεται , εμείς θα μοιραστούμε με σας το ενδιαφέρον να παρέχεται ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο θα μπορέσετε να συναντηθείτε με τους συνέδρους σας  και να επιτελέσετε απρόσκοπτα το έργο σας. Για τον σκοπό  αυτό, να είστε σίγουροι ότι το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και σε ετοιμότητα.

    Οι παροχές της εταιρείας μας για την φύλαξη συνεδριακών χώρων είναι:

    • Η ανάπτυξη και η διαχείριση του σχεδίου ασφαλείας του συνεδριακού κέντρου.
    • Ο έλεγχος του ανοίγματος και κλεισίματος των εισόδων όπου εισέρχονται εμπορεύματα για την διεξαγωγή του συνεδρίου.
    • Η άμεση επικοινωνία με το Σταθμό Πρώτων Βοηθειών για κάθε επείγουσα ιατρική κατάσταση, αναφορά έκτακτης ανάγκης ή αντιλαμβανόμενους τραυματισμούς ή απώλειες.
    • Η πρόληψη για την απαγόρευση εισόδου σε μη εξουσιοδοτημένους χώρους του συνέδριου.
    • Η επιμόρφωση όλου του προσωπικού ασφαλείας ώστε να μπορεί να βοηθήσει άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν πλήρη πρόσβαση στους χώρους του συνεδρίου.
    • Η διασφάλιση ότι όλοι οι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι αλλά και καμεραμάν θα πρέπει να συμμορφώνονται στο σχέδιο ασφαλείας που έχει εκπονηθεί για τον συνεδριακό χώρο, χωρίς αντιδράσεις.
    • Η συνεννόηση με τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα για την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο συνεδριακό χώρο ώστε να συνδράμουν με την παρουσία τους, έστω και αν αυτή δεν είναι άμεση.
    • 24ωρη  παρακολούθηση των χώρων στάθμευσης πέριξ ή ακόμα και υπογείως του συνεδριακού χώρου.
    • Η ενημέρωση του τοπικού Πυροσβεστικού Σταθμού για την εκδήλωση (συνέδριο) αλλά και ο σχεδιασμός εκκένωσης του συνεδριακού κέντρου σε περίπτωση πρόκλησης πυρκαγιάς είναι μία από τις ευθύνες της Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.
    <<Όροι και υποχρεώσεις της εταιρείας θα ορίζονται στο εκάστοτε ιδιωτικό συμφωνητικό>>

    Αν αναζητάτε μια οργανωμένη, σύγχρονη & πιστοποιημένη εταιρεία φυλαξης, η G.P Arrow Security αποτελεί μια επιτυχημένη επιλογή για εσας.

    Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εξηγήστε μας τις ανάγκες σας.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Επικοινωνία

     Πάτρα - Αγ. Βασίλειος

     28ης Οκτωβρίου

     2610622066

     6944536404 / 6936678353

     info@gparrowsecurity.gr

    Ασφαλιστική Κάλυψη

    GPARROW LOGO GRAY1

    Η G.P Arrow Security είναι Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας με μεγάλη αίσθηση ευθύνης.

    Προκειμένου οι συνεργάτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, καλύπτεται με ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης 500.000€ από την W.R. BERKLEY INSURANCE LIMITED.

    Πιστοποίηση ISO - TUV

    H G.P security είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 από την TUV HELLAS με αριθμό πιστοποιητικού Νο 041120003. TUV hellas iso9001 smal4l